ANUNŢ: Club de presă – 4 septembrie

4 septembrie 2014

Comments are off for this post.
ANUNŢ: Club de presă – 4 septembrie

Pe data de 4 septembrie Centrul de Informare si Documentare privind NATO din Republica Moldova, în cooperare cu Centrul pentru Investigaţii Jurnalistice,  organizează clubul de presă dedicat desfăşurării Summit-ului NATO din Wales. La eveniment vor participa prin teelconferinţă dl Mihai Carp – Deputy Head, Crisis Management Policy Section, Operations Division la NATO şi dl Krisztian Meszaros, Country Officer for Moldova de la Political Affairs & Security Policy NATO Division, alături de experţi locali şi reprezentanţi ai mass-media.

Subiectele abordate vor ţine de contextual desfăşurării Summit-ului (4-5 septembrie), temele dezbătute în cadrul întrunirii la nivel înalt, participarea în premieră a R. Moldova la această reuniune, s.a. Clubul de presă este organizat în cadrul proiectului Understanding NATO: Media Campaign, implementat în prezent de către CID NATO.

Cu această ocazie, vă invităm să participaţi la eveniment, care va avea loc pe 4 septembrie, 14:00, în incinta CID NATO (str. Bănulescu Bodoni 2A).

Pentru informaţii suplimentare şi detalii, vă rugăm să ne contactaţi la[email protected]  sau tel.:+373 22 577824.

 

Cu respect,

Echipa CID NATO