Masa rotundă din cadrul proiectului „Școala de securitate NATO” ediția 2023

30 noiembrie 2023

Comments are off for this post.
Masa rotundă din cadrul proiectului „Școala de securitate NATO” ediția 2023

Pe data de 28 noiembrie, Centrul de Informare și Documentare privind NATO a organizat o masa rotundă de excepție, avându-l ca invitat pe Oleg Serebrian, viceprim-ministru pentru Reintegrare. Evenimentul a adunat specialiști și interesați în domeniul securității pentru a discuta tema „Problematica transnistreană în actualul context geopolitic de securitate”.

 În cadrul întâlnirii, Domnul Oleg Serebrian a oferit o perspectivă profundă asupra situației din Transnistria, analizând impactul pe care actualul context geopolitic îl are asupra acestei regiuni. Discuțiile au abordat provocările, riscurile și posibilele soluții pentru stabilizarea și reintegrarea acestei zone.

 Participanții au avut ocazia de a interacționa și de a pune întrebări, creând un dialog constructiv și informativ. Centrul de Informare și Documentare privind NATO mulțumește tuturor celor care au participat și au contribuit la această dezbatere profundă și relevantă.

Evenimentul a subliniat importanța dialogului continuu și a cooperării în abordarea problemelor de securitate din regiune, reiterând angajamentul NATO și al partenerilor săi pentru o Europă stabilă și pașnică.