ANUNȚ! Conferința inter-universitară cu genericul „25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”

9 septembrie 2019

Comments are off for this post.
ANUNȚ! Conferința inter-universitară cu genericul „25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”

Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) și Universitatea de Stat din Moldova invită studenții universităților din Moldova la o Conferință inter-universitară cu tematica „25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”. Conferința este divizată în 2 panele de discuții: Subiectul I panel – Alianța Nord-Atlantică în procesul de asigurare a securității la nivel global; Subiectul II panel – Cooperarea între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace.

Doritorii sunt încurajați să vină cu o prezentare (10 minute) la unul din subiecte. Modul de prezentare este la discreția vorbitorului (Power-Point, prezentare liberă cu sau fără suport).

Ușile conferinței sunt deschise și pentru studenții care doresc să participe în calitate de audienți.

Conferința va fi cu întreruperi la pauză de cafea.

Tinerii vorbitori vor primi certificate, premii de participare iar lucrările participanților vor fi publicate.

Data: 04 octombrie 2019.
Durata conferinței: 09.20 – 14.00.
Locația: Universitatea de Stat din Moldova, strada M. Kogălniceanu 67, bloc.2, bir. 216.

NOTA BENE: Doritorii sunt rugați să remită o scurtă descriere a prezentării (titlul și o scurtă descriere a ideilor de bază a prezentătii) pînă la data de 26 septembrie 2019, la [email protected] și [email protected]

Participarea la conferință va avea loc în baza înscrierii. Vă rugăm să transmiteți un e-mail la această adresă ([email protected] și [email protected]) pînă la data de 1 octombrie 2019, indicînd dorința de a participa, precum și numele/prenumele/universitatea/facultatea.

Persoanelor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile pentru transport, la prezentarea biletelor de călătorie cu transport public.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați la: [email protected] și [email protected] și/sau la + 373 22 244 080/ +373 79 305 851.