Anunț! Invitație pentru OSC la o masă rotundă. O trecere în revistă a stadiului actual și perspectivelor de cooperare dintre Republica Moldova și NATO.

5 septembrie 2019

Comments are off for this post.
Anunț! Invitație pentru OSC la o masă rotundă. O trecere în revistă a stadiului actual și perspectivelor de cooperare dintre Republica Moldova și NATO.

Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO), în cooperare cu Oficiul de Legătură NATO în Republica Moldova, realizează un proiect destinat formatorilor de opinie din regiunile Moldovei, întitulat: Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni.

În cadrul proiectului planificăm organizarea unei mese rotunde cu titlul „O trecere în revistă a stadiului actual și perspectivelor de cooperare dintre Republica Moldova și NATO“.

Masa rotundă va avea loc la data de 10 septembrie, la Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (str. Bănulescu Bodoni, 2A, mun. Chișinău), între orele 10:00 – 12:00. Principalul vorbitor este dna Despina Afentouli, reprezentanta Diviziei de Diplomație Publică a NATO. Intenționăm să invităm societatea civilă, din diferite regiuni ale țării, pentru a discuta despre oportunitățile și condițiile de aplicare la proiecte NATO PDD dar și despre rolul diplomației publice.

OSC interesate sunt rugate să ne confirme disponibilitatea de a participa, pînă la data de 8 septembrie, curent. Vom fi bucuroși să vă avem alături pentru a purta discuții constructive.

Pentru informații adiționale – persoana de contact: Carteră Octavian, coordonator programe, CID NATO (mobil. 069095470 și e-mail [email protected]).

RO-2019-10-09-IDC-NLO-Agenda