ANUNȚ: Masa rotundă „25 de ani de cooperare a Republicii Moldova cu NATO: Quo Vadis?”

17 februarie 2020

Comments are off for this post.
ANUNȚ: Masa rotundă „25 de ani de cooperare a Republicii Moldova cu NATO: Quo Vadis?”

În contextul aniversării a 25 de ani de cooperare a Republicii Moldova cu Alianța Nord-Atlantică și în vederea respectării obiectivelor Centrului de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) de a promova în beneficiul public valorile și principiile euro-atlantice, de a sprijini cooperarea dintre Republica Moldova și NATO, în perioada februarie – martie 2020, organizăm o serie de activități de diplomație publică, menite să informeze publicul larg despre rezultatele și beneficiile acestui parteneriat, cât și despre valorile și principiile euro-atlantice, prin organizarea meselor rotunde, lecțiilor publice, emisiunilor radio și TV.

Una din aceste activități este o masă rotundă „25 de ani de cooperare a Republicii Moldova cu NATO: Quo Vadis?”.

Masa rotundă va fi organizată la sediul CID NATO (str. Bănulescu Bodoni 2A) în data de 20 februarie, cu începere de la ora 15.00 (participanții sunt rugați să vină mai devreme pentru a se înregistra).

Subiectele abordate vor fi: Cooperarea practică a Republicii Moldova cu NATO. Mecanisme de cooperare; Arii de cooperare în cadrul mediului actual de securitate din perspectiva parteneriatului Republicii Moldova – NATO; Cooperarea Republicii Moldova cu NATO: etapă importantă de îmbunătățire a învățământului militar naţional; Percepții și activitățile de comunicare despre NATO. Viziunea mass-media.

Doritorii de a participa, sunt rugați să contacteze echipa CID NATO la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 022 244 080 pentru a fi înregistrați.