Briefing “Reglementarea și soluționarea conflictului din Transnistria”

30 noiembrie 2016

Comments are off for this post.
Briefing “Reglementarea și soluționarea conflictului din Transnistria”

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Moldova implementează în perioada octombrie-decembrie 2016 proiectul „Consolidarea capacităţilor jurnaliştilor și formatorilor de opinie în reflectarea subiectelor de securitate şi apărare”. Acest proiect are ca obiectiv consolidarea capacităților mass-mediei autohtone, ofițerilor de presă și a formatorilor de opinie şi cuprinde mai multe activităţi cu scopul de a reflecta obiectiv și de a promova aspectele legate de securitate și apărare.

În cadrul proiectului, în colaborare cu Biroul pentru Reîntegrare organizăm Briefing-ul “Reglementarea și soluționarea conflictului din Transnistria”. Luând în considerație interesul manifestat de către societatea RM față de conflictul Transnistrean, considerăm oportună organizarea unui asemenea eveniment. Evenimentul va avea loc la data de 30 noiembrie, ora 13:00, în cadrul sediului CID NATO.

În cazul în care aveţi careva întrebări, sau sugestii ori propuneri în acest sens, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon +373 22 577 824.