Ceremonia de decernare a premiilor CID NATO pentru partenerii Centrului

16 iunie 2015

Comments are off for this post.
Ceremonia de decernare a premiilor CID NATO pentru partenerii Centrului

 

În cadrul proiectului Săptămîna NATO în Moldova – ediția 2015, a avut loc o ceremonie de decernare a premiilor CID NATO pentru partenerii excepționali ai centrului ca mulțumire pentru activitatea lor de cooperare cu CID NATO și de promovare în Republica Moldova a valorilor și principiilor euroatlantice.

Pe această cale, echipa CID NATO a încercat să-și exprime recunoștința și aprecierea față de prietenii și partenerii Centrului de Informare și Documentare privind NATO în Moldova pentru suportul logistic și sprijinul binevoitor cu care aceștia participă la activitățile Centrului.

Au fost premiați E.S. dl Marius Gabriel Lazurcă – ambasadorul României la Chișinău, E.S. dl Robert Kirnag – Ambasadorul Slovaciei în Republica Moldova, dl Veaceslav Iațco – Șeful secției NATO și cooperare politico-militară din cadrul MAEIE, dl Vasile Croitoru – expert al Centrului de Studii Strategice de Apărare și Securitate, dl Anatol Caciuc de la Teleradio Moldova, dna Mariana Grama – Ministerul Apărării, dna Valentina Teosa -, dr. hab., profesor la USM, și dna Natalia Albu, conferențiar universitar la Academia Militară “Alexandru cel Bun”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului Săptămîna NATO în Moldova pe care echipa Centrului îl implementează în perioada mai-iunie a anului curent. Pentru mai multe detalii cu privire la proiectele implementate de către CID NATO vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +22/577824 sau pe adresa electronică [email protected]

CEP_4014-

CEP_4005-

CEP_4002-

CEP_3997-

CEP_3995-

CEP_3979-

 

CEP_4006-