CID NATO lansează concurs de selectare a participanților care o să beneficieze de vizita de studiu și o să fie implicați în organizarea evenimentelor publice în regiunile din care fac parte.

16 februarie 2018

Comments are off for this post.
CID NATO lansează concurs de selectare a participanților care o să beneficieze de vizita de studiu și o să fie implicați în organizarea evenimentelor publice în regiunile din care fac parte.

În perioada martie-iulie, CID NATO implementează proiectul “Promovarea valorilor europene și euro-atlantice în zonele rurale ale Moldovei prin formatorii de opinie”, acesta reprezintă dezvoltarea unei platforme pentru persoanele active din diverse regiuni ale Republicii Moldova.
Proiectul vizează aprofundarea înțelegerii principiilor și valorilor europene și euro-atlantice și facilitarea schimbului a celor mai bune practici și experiențe. Grupul țintă constă din zece formatori de opinie cheie din 10 comunități locale din Moldova (Nord, Centru, Sud) care o să participe într-o vizită de studiu în Belgia. Vizita de studiu cuprinde o serie de sesiuni de informare organizate la instituțiile Uniunii Europene, NATO din Bruxelles și întâlnirea cu reprezentanții autorității publice locale din Lovendegen, Belgia.
În urma vizitei de studiu, participanții vor organiza evenimente la nivel local în care o să prezinte bunele practici și schimbul de experiențe obținut în cadrul sesiunilor de informare la instituțiile UE, NATO și administrația publică locacă. Astfel, participanții vor acționa în calitate de multiplicatori, contribuind la o mai bună înțelegere a principiilor și valorilor fundamentale promovate și respectate de către UE și NATO, care stau la baza bunei guvernări și statutul de drept.
În acest context, CID NATO organizează un concurs de selectare a participanților care o să beneficieze de vizita de studiu și o să fie implicați în organizarea evenimentelor publice în regiunile din care fac parte.
Criteriile de eligibilitate sunt următoarele:
CID NATO va selecta 10 formatori de opinie publică din regiuni care activează în calitate de: primari, profesori, lideri ai ONG-urilor locale, preoți, etc., care sunt membri activi ai comunității din care fac parte și și-au manifestat angajamentul față de dezvoltarea regiunii. Participanții vor fi selectați pentru a asigura echilibrul geografic, etnic și de gen.

Toți doritorii sunt invitați să completeze formularul de participare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBkwo99dXiQci7SgyKuKKFzEhcGjrftyjaE7sLlrZvRADiIg/viewform
Termenul limită de aplicare este până la data de 1 martie 2018.
Persoanele selectate vor fi contactate în decursul a 2 zile.
Pentru mai multe întrebări în legătură cu acest eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email [email protected] sau la nr. de tel.: 022 244 080 sau +373 79 305 849.