Club de presă JAS „Campanii de dezinformare în alegeri vs securitatea națională”

2 decembrie 2020

Comments are off for this post.
Club de presă JAS „Campanii de dezinformare în alegeri vs securitatea națională”

Asociatia Presei Independente (API) și Centrul de Informare si Documentare privind NATO (CID NATO) organizează Clubul de presă „Campanii de dezinformare în alegeri vs securitatea națională” în cadrul programului „Jurnalism în domeniul apărării și securității”, în regim on-line (platforma Zoom).

Detalii despre program AICI – https://bit.ly/33egprs

Invitații clubului de presă sunt experții naționali și internaționali:
– Brian Whitmore, Cercetător principal nerezident la Atlantic Council, profesor asistent la Universitatea din Texas- Arlington;
– Lilia Zaharia, Coordonatoare editorială, Stopfals.md;
– Dumitru Mînzărari, Analist asociat al Institutului German pentru Afaceri Internaționale și de Securitate (SWP);
– Madalin Necsutu, Corespondent „BALKANINSIGHT” în Chișinău.

La clubul de presă vor participa cei 10 jurnaliști din mass-media națională și regională, membri ai rețelei „Jurnalism în domeniul apărării și securității” (JAS) și alți jurnaliști interesați de campaniile de dezinformare în alegeri și securitatea națională.

Doritorii de a participa la clubul de presă sunt rugați să transmită un mesaj electronic cu solicitarea de înregistrare la adresa: [email protected], cu mentiunea: „Club de presa JAS”.
* Organizatorii vor transmite persoanelor înregistrate linkul de acces la eveniment.

Proiectul „Jurnalism în domeniul apărării și securității” este implementat de Asociaţia Presei Independente (API) în parteneriat cu Centrul de Informare și Documentare privind NATO (CID NATO) şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.