Conferința „Probleme ale securității regionale în contextul amenințărilor hibride”, 23 noiembrie

8 noiembrie 2017

Comments are off for this post.
Conferința  „Probleme ale securității regionale în contextul amenințărilor hibride”, 23 noiembrie

Ambasada Ucrainei în Republica Moldova și Academia de Științe a Moldovei în cooperare cu Centrul de Informare şi Documentare privind NATO din Republica Moldova organizează Conferința cu genericul „Probleme ale securității regionale în contextul amenințărilor hibride”.
Scopul activității este de a informa despre metodele de asigurare a securității naționale în contextul provocărilor de securitate regională și de a oferi oportunitatea de a dezbate riscurile şi ameninţările cărora trebuie să le facă faţă zi de zi securitatea şi apărarea naţională, acestea fiind de o mare diversitate ca natură, forme de manifestare, dimensiuni şi caracteristici. Conferința „Probleme ale securității regionale în contextul amenințărilor hibride” va reuni experți naționali și internaționali, formatori de opinie, reprezentanți ai mediului academic, oficiali ai instituțiilor de stat și mass-media.
Cu această ocazie avem onoarea de Vă invita să participați la Conferința „Probleme ale securității regionale în contextul amenințărilor hibride”, care va avea loc la data de 23 noiembrie, începând cu ora 09:00, în cadrul Academiei de Științe a Moldovei, Bd. Ştefan cel Mare 1, or. Chişinău, Republica Moldova.

Pentru informație adițională, vă rugăm să ne contactaţi.

Persoane de contact
Natalia ALBU, dr., conf. univ. e-mail: [email protected]
tel: (+373-22) 54-67-72; mob: +373 79555807
Sanda SANDU, CID NATO, e-mail: [email protected]
tel: (+373-22) 244-088 mob: +373 79305849