Desemnarea câștigătorilor concursului de Picturi, Poze, Video și Eseuri în domeniul securității, păcii.

14 august 2017

Comments are off for this post.
Desemnarea câștigătorilor concursului de Picturi, Poze, Video și Eseuri  în domeniul securității, păcii.

Pictura elaborată de Adriana Luca, câștigătoarea concursului, categoria Pictură

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) este o instituţie neguvernamentală, care îşi propune să promoveze în beneficiul public valorile şi principiile euro-atlantice, să sprijine cooperarea dintre Moldova şi Alianţa Nord Atlantică, să implementeze obiectivele şi activităţile stabilite în cadrul instrumentelor de cooperare Moldova – NATO, precum şi să informeze opinia publică în legătură cu aceste aspect. Crearea CID NATO a fost stipulată în cadrul Programului Naţional de implementare a Planului Individual de Acţiuni al Parteneriatului (IPAP) Republica Moldova – NATO.

În perioada iunie – noiembrie implementăm proiectul “Zilele NATO în Moldova”. Acesta constă dintr-o serie de evenimente publice menite să promoveze relațiile dintre Moldova și NATO. Activitățile din cadrul proiectului permit implicarea directă a publicului din RM în subiectele ce vizează domeniul securității, apărării și parteneriatul RM-NATO.

CID NATO a lansat concursul de Picturi, Poze, Video și Eseuri în domeniul securității, păcii. Concursul este un proiect republican ce promovează cultura de securitate in RM şi se va finaliza cu organizarea unei expoziţii de lucrări la Chişinău.
Concursul fiind organizat pentru patru domenii separate:

I. Picturi
II. Poze
III. Video
IV. Eseuri

Avem deosebita plăcere să felicităm participanții concursului și premianții acestuia.
Câștigătorii concursului sunt următorii:

I. Pictura

Premianți: Adriana Luca
Ciochină Elena

II. Poza

Premianți: Ecaterina Herța

III. Video

Premianți: Alex Olaru

IV. Eseuri/Articole

Premianți:
Categoria universitate: Locul I: Cristina Voroneanu
Locul II: Rodion Rusnac
Locul III: Ion Nicolaevici
Locul III: Ana Fortuna

Liceu/Colegiu: Locul I: Dumitru Donea
Locul II: Mihaela Palamarciuc
Locul III: Ludmila Otgon

Materialele elaborate de participanții Concursului urmează a fi publicate pe website-ul CID NATO în categoria Publicații.

Pentru informație adițională, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail [email protected] sau la nr. de tel.: 079 305 849.