Discuții despre cooperarea dintre Marea Britanie și NATO cu atașatul militar britanic în Moldova

28 martie 2019

Comments are off for this post.
Discuții despre cooperarea dintre Marea Britanie și NATO cu atașatul militar britanic în Moldova

La data de 4 aprilie, curent, Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova, în parteneriat cu Ambasada Britanică la Chișinău, vor organiza o activitate de informare a studenților cu privire la NATO.

Atașatul militar britanic în Republica Moldova, comandant de escadrilă Rob Hall, va relata și va răspunde la întrebările voastre legate de: Aniversarea a 70 de ani de la fondarea NATO, rolul Regatului Unit în cadrul Alianței și lecțiile învățate din operațiunile NATO.

Evenimentul va avea loc în incinta Ambasadei Regatului Unit în Moldova, la data de 4 aprilie, între orele 14:00 – 15:00.

Tinerii, interesați de subiectul NATO și cooperarea cu NATO, sunt invitați să se înregistreze la eveniment completînd formularul de mai jos: https://forms.gle/MpWHf77kn3GLdycZ6

Vă rugăm să completați formularul pînă la data de 2 aprilie (23:59). Echipa CID NATO vă va contacta ulterior pentru a vă informa despre acceptarea candidaturii dumneavoastră.

Nota bene: Discuțiile vor fi conduse în limba engleză!

Activitatea dată face parte din șirul de activități realizate de CID NATO în Moldova cu ocazia aniversării a 70 de ani de la fondarea NATO.