Fii expert pentru o zi – Concurs CID NATO

20 martie 2014

Comments are off for this post.
Fii expert pentru o zi – Concurs CID NATO
Acum 20 de ani Republica Moldova a semnat documentul cadru al Programului Parteneriat pentru Pace. Pe parcursul săptămînii trecute pe pagina de facebook a CID NATO au fost distribuite informații ce vizează relația Republicii Moldova cu NATO. Prin aceste instantanee informaționale ne-am propus sa va reamintim pas cu pas despre modul în care au evoluat relațiile Republicii Moldova cu NATO. După 20 de ani de parteneriat apar o mulțime de întrebări, opinii, sinteze, analize, studii. Noi dorim să aflăm ce credeți voi despre relatia Republicii Moldova cu NATO. Din acest motiv lansăm concursul : Fii expert pentru o zi!
În fiecare zi o să postăm pe pagina noastră de facebook întrebări, declarații, constatări ce țin de relația Republicii Moldova cu NATO, iar voi urmează să le comentați cum știți mai bine, astfel încît să acumulați cît mai multe aprecieri.

Regulamentul concursului:

  • O persoană nu poate participa cu mai mult de un comentariu zilnic.
  • Comentariul urmează să se încadreze în limita a 500 de caractere.
  • Folosirea limbajului inadecvat și atacul la persoană va fi urmat de descalificarea participantului/participantei și stergerea comentariului.
La finalul concursului vor fi selectate 5 comentarii care au acumulat cele mai multe aprecieri din partea publicului, iar autorii comentariilor vor fi preamiați cu diplome și cărți.
Nu uitați să urmăriți întrebările concursului pe pagina noastra de facebook CID NATO, care vor fi plasate zilnic pînă pe data de 27 martie, 2014.