Mese rotunde la Bălți și Cahul: Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile

3 iulie 2019

Comments are off for this post.
Mese rotunde la Bălți și Cahul: Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile

Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) în parteneriat cu Asociația Moștenitorii din Bălți, Primăria municipiului Bălți, Asociația ECOU și Primăria municipiului Cahul, organizează la data de 9 și 10 iulie, curent, 2 mese rotunde, la subiectul Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile și prezentarea expoziției de fotografii 25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace, în contextul implementării de către CID NATO a proiectului Promovarea culturii de securitate prin intermediul punctelor regionale de contact, finanțat de către Diviziunea de Diplomație Publică a NATO.

Scopul activității este de a discuta cu participanții despre aspectele securității umane și asistența externă oferită în acest sens, inclusiv prin prezentarea expoziției de fotografii.

Beneficiarii direcți ai proiectelor implementate cu suportul NATO (printre care reprezentanții instituțiilor de stat, mediului academic și a societății civile) au fost invitați pentru a discuta cu reprezentanții APL, organizațiilor non-guvernamentale, mediului academic, mass-mediei locale, dar și cetățenii din municipiul Bălți și Cahul interesați de subiectul discuției.

Prima activitate va avea loc la data de 9 iulie, și se va desfășura în incinta Primăriei municipiului Bălți, cu începere la orele 10:30.

Cea de a doua activitate va fi organizată la data de 10 iulie, în incinta Primăriei Municipiului Cahul, cu începere de la orele 11:30.

65386744_474655496644998_9218233177204588544_n

Doritorii de a participa la activități sunt rugați să contacteze reprezentanții CID NATO, Asociației ECOU (pentru activitatea din Bălți) sau Asociației „Moștenitorii” (pentru activitatea din Cahul) la următoarele numere de telefon sau adrese de email, până la data de 7 iulie:

CID NATO – Ana Negru/ Octavian Carteră: 022 244 080 sau [email protected]/ [email protected]

Asociația Moștenitorii – Veronica Garbuz: 079 596 283 sau [email protected]

Asociația ECOU – Vitalie Ponomariov: 069 708 107 sau [email protected]