Ofițeri ai NATO participă la activitățile CID NATO din Moldova

18 septembrie 2014

Comments are off for this post.
Ofițeri ai NATO participă la activitățile CID NATO din Moldova

Pe 15 și 16 septembrie, la activitățile Centrului de Informare si Documentare privind NATO din Republica Moldova a participat o delegație  formată din Mihai Carp – șef-adjunct al Secției de gestionare a crizelor din cadrul Diviziei Operatiuni din Cartierul General NATO și Despina Afentouli – ofițer în cadrul Diviziei de Diplomație publică a NATO.

Oficialii Alianței Nord-Atlantice au luat parte la un număr de evenimente în Chișinău, printre acestea fiind Clubul de presă din 16 septembrie la temaParteneriatele NATO și Republica Moldova, inaugurarea Punctului de Informare și Documentare privind NATO din cadrul ULIM și susținerea acolo a unei lecții publice în aceeași zi, la Școala NATO pentru reprezentanții punctelor de contact ai CID NATO, precum și la emisiunea “Loc de Dialog” de la Teleradio Moldova.

Activitățile respective s-au desfășurat în cadrul proiectului Understanding NATO: media campaign, implementat în prezent de către Centrul de Informare și Documentare privind NATO. Pentru informaţii suplimentare şi detalii, vă rugăm să ne contactaţi la [email protected], sau la tel.:+373 22 577824.