Prelegere din cadrul proiectului „Școala de securitate NATO” ediția 2023

16 octombrie 2023

Comments are off for this post.
Prelegere din cadrul proiectului „Școala de securitate NATO” ediția 2023

Pe data de 9 octombrie 2023, în cadrul seriei de conferințe ale #ȘcoaladeSecuritateNATO, Ediția 2023, am avut privilegiul de a-l asculta pe Dr. Iulian Chifu, respectatul Consilier de Stat în Cancelaria Primului Ministru al Guvernului României. Tema abordată a fost „Impactul războiului din Ucraina asupra viitoarei arhitecturi de securitate în Europa”.

 În cadrul prelegerii sale, Dr. Chifu a analizat în detaliu modul în care conflictul din Ucraina afectează și reconfigurează structurile de securitate europene. Prezentarea a inclus o discuție profundă despre provocările și riscurile emergente, precum și perspectivele pentru viitorul securității continentului nostru, în contextul tensiunilor geopolitice actuale.

 Suntem recunoscători Dr. Iulian Chifu pentru contribuția sa valoroasă și pentru împărtășirea experienței și cunoștințelor sale despre un subiect atât de crucial. Prelegerea a fost urmată de un dialog activ și instructiv între membrii comunității #ȘcoaladeSecuritateNATO, contribuind la o mai bună înțelegere a dinamicii de securitate europene în vremuri tulburi.