Rezultatele concursului „Securitatea pentru tine(ri)

12 decembrie 2023

Comments are off for this post.
Rezultatele concursului „Securitatea pentru tine(ri)
Dragă comunitate,
Avem plăcerea de a vă anunța rezultatele concursului „Securitatea pentru tine(ri)”, organizat de Centrul de Informare și Documentare privind NATO în cadrul proiectului ”NATO DAYS”, ediția 2023. Felicitări tuturor participanților pentru eforturile și creativitatea depusă!
Este o onoare să vă prezentăm câștigătorii:
Locul 1
Xenia și Arina Hîncu – Lucrarea lor impresionantă a demonstrat o înțelegere profundă a conceptului de securitate și a reușit să transmită un mesaj puternic și inspirațional.
Locul 2
Fetescu Patricia, Ghimp Nichita și Brînza Daniela – Fiecare dintre acești participanți a adus o perspectivă unică și inovatoare asupra subiectului, marcându-se prin originalitate și claritatea mesajului.
Locul 3
Amelia Vacarciuc, Mihai Pantea, Calin Beșleaga, Mădălina Mihalachi, Ciubaciuc Olga și Valeria Banu – Acești participanți și-au demonstrat talentul prin materialele educaționale elaborate, oferind interpretări diverse și captivante ale temei securității.
Fiecare dintre câștigători va primi premii speciale, iar lucrările lor vor fi expuse pe platformele noastre de comunicare. Apreciem toate contribuțiile primite și suntem mândri de nivelul ridicat de implicare și creativitate arătat de toți participanții.
Vă mulțumim pentru participarea activă și vă îndemnăm să rămâneți conectați pentru viitoarele noastre inițiative!
Cu respect,
Echipa CID NATO