Rezultatele concursului „Stop Fake News”

11 decembrie 2023

Comments are off for this post.
Rezultatele concursului „Stop Fake News”
Dragă comunitate,
Suntem încântați să vă anunțăm rezultatele concursului Stop Fake News, un eveniment cheie din cadrul proiectului „Consolidarea rezilienței față de dezinformare în domeniul de securitate”, susținut de Centrul de Informare și Documentare privind NATO.
Apreciem entuziasmul și angajamentul tuturor participanților în promovarea conștientizării impactului dezinformării asupra securității naționale și umane.
Locul I
Arina Glodeanu și colegii săi din cadrul Consiliului Elevilor IPLT „Mihai Eminescu”, mun. Ungheni – Lucrarea lor a fost remarcabilă, combinând creativitatea cu o înțelegere profundă a fenomenului dezinformării.
Locul II
Hîncu Xenia și Arina, Teut Emilia, Grumeza Gabriela, Ducin Maria, Gheorghița Vlada – LTPA „Elena Alistar” și Arina Lucașciuc – Acest grup de tineri talentați a prezentat o abordare unică și inovatoare, evidențiind importanța luptei împotriva dezinformării.
Locul III
Tineri din cadrul Centrului Raional pentru Tineret din Soroca – Orbu Ana Maria, Stoiu Svetlana, Țurcan Sabina, Chiriac Nicoleta, Clim Anastasia, Gogu Victoria, Toacă Ariadna, Muscinschi Cătălin, Nacu Patricia, Ceban Marian, Zagorodniuc Cristina; și Valeria Ceban – Contribuția lor a fost impresionantă, arătând o capacitate remarcabilă de a transmite mesaje complexe într-un mod accesibil și atractiv.
Felicitări tuturor câștigătorilor! Premiile voastre vor fi transmise în curând, iar lucrările voastre vor fi prezentate pe platformele noastre pentru a inspira și alți tineri.
Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru eforturile depuse în crearea unor materiale educaționale de excepție. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem evoluția și în viitoarele noastre inițiative!
Cu respect,
CID NATO