Start Școala de Securitate NATO 2021

17 iunie 2021

Comments are off for this post.
Start Școala de Securitate NATO 2021

Școala de Securitate NATO este un proiect destinat tuturor persoanelor care manifestă interes în securitatea națională și internațională, politică, economică și socială, dar și sunt interesați de activitățile NATO în Moldova și pe plan internațional.

Proiectul își propune să dezvolte cultura de securitate, iar activitățile acestuia vor avea loc în perioada Septembrie – Decembrie 2021 și vor fi organizate în 3 etape – instruire online (5 lecții teoretice și 5 seminare organizate pe parcusul la 5 săptămâni), 5 mese rotunde cu participarea reprezentanților instituțiilor guvernamentale, experților naționali și internaționali, reprezentanțilori NATO, ambasadorilor (două zile depline) și un Security Policy Hackathon (o zi deplină).

Pentru a aplica este nevoie să îndepliniți forma de aplicare care poate fi accesată aici

Termenul limită pentru aplicare este data de 15 iulie, ora 23.59.
30 de participanți/participante vor fi selectați/selectate și doar aceste persoane vor fi contactate până la 1 august 2021.

Școala de Securitate NATO este finanțată de către Divizia de Diplomație Publică a NATO și implementată de către Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova.

Echipa CID NATO vă încurajează să aplicați și vă mulțumește anticipat pentru interesul manifestat.

Impresii de la Școala de Securitate ediția 2020 – https://youtu.be/8utEg5dKXYk