Vizita Consiliului Nord-Atlantic în Ucraina

10 iulie 2017

Comments are off for this post.
Vizita Consiliului Nord-Atlantic în Ucraina

În perioada 9-10 iulie 2017 la invitația autorităților ucrainene, Consiliul Nord-Atlantic (NAC) prezidat de Secretarul General NATO, dl Jens Stoltenberg vizitează Ucraina.

De asemenea, în cadrul acestei vizite, la data de 10 iulie va avea loc o reuniune a Comisiei NATO-Ucraina la care va participa Președintele Ucrainei, dl Petro Poroșenko.

În timpul vizitei, Secretarul General NATO se va adresa Parlamentului Ucrainei. Consiliul Nord Atlantic și Secretarul General se vor întâlni și cu președintele Parlamentului Ucrainei și cu șefii fracțiunilor parlamentare.

Secretarul General și Ambasadorii NATO vor vizita o expoziție care prezintă realizările a 20 de ani de cooperare NATO-Ucraina. Activitățile de informare vor fi organizate, pe parcursul căreia ambasadorii NATO se vor implica împreună cu membrii societății civile.

În timpul vizitei, Secretarul General va avea, de asemenea, o întâlnire bilaterală cu Prim-ministrul Ucrainei, dl Volodymyr Groysman.

În aceeași zi, Secretarul General NATO și Vice Prim-ministrul Ucrainei pentru integrarea europeană și euro-atlantică vor inaugura noile premise ale Reprezentanței NATO în Ucraine.

Mai multă informație despre vizita Consiliului Nord-Atlantic puteți obține accesând acest link http://www.nato.int/cps/en/natohq/events_145840.htm