Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni la Chișinău

27 mai 2019

Comments are off for this post.
Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni la Chișinău

În perioada mai – septembrie 2019, Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) în cooperare cu Oficiul de Legătură NATO în Republica Moldova vor realiza un proiect destinat formatorilor de opinie din regiunile Moldovei. Proiectul, întitulat: Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni, preconizează mai multe vizite de studiu pentru formatorii de opinie din regiunile Moldovei (Nord, Centru, Sud) la Chișinău. Participanții vor avea ocazia să se întîlnească și să discute cu reprezentanții Oficiului de Legătură NATO și cu alte misiuni diplomatice acreditate în Republica Moldova, precum și cu instituțiile și organizațiile naționale responsabile de cooperarea cu NATO. Scopul proiectului este sensibilizarea opiniei publice cu privire la cooperarea NATO-Republica Moldova și promovarea dialogului pe această temă cu societatea civilă, mediul academic, administrația publică locală și reprezentanții mass-mediei.

În cadrul primei vizite de studiu, la data de 28 mai, 20 de formatori locali de opinie, din raioanele Strășeni și Rezina și localitățile din apropiere, vor efectua o vizită de studiu la Chișinău. Participanții reprezintă APL-urile, mediul asociativ, mediul educațional, managementul, mass-media și alți formatori de opinie și multiplicatori ai informației. În cadrul primei vizite, beneficiarii vor avea un șir de întrevederi și discuții cu reprezentanții Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova, Ministerul Apărării al Republicii Moldova, Ambasada Lituaniei în Republica Moldova (Ambasada Punct de Contact NATO).

Acest proiect este realizat în contextul aniversării a 70 de ani de la fondarea NATO, cu suportul Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest proiect, ne puteți contacta la [email protected] sau + 373 22 244 080.