VOX populi – Ce înseamnă pentru tineri un viitor sigur?

18 septembrie 2020

Comments are off for this post.
VOX populi – Ce înseamnă pentru tineri un viitor sigur?

Un viitor sigur pentru tineri înseamnă stabilitate, pace și conducere corectă, iar NATO reprezintă o organizație care are scopul de a menține pacea în lume.
Ce alte opinii au tinerii despre securitate, un viitor sigur, despre NATO și perspectivele de colaborare dintre țara noastră și Alianța Nord-Atlantică?
Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, vă invităm să accesați un Vox realizat de CID NATO în parteneriat cu portalul de știri ZUGO, în cadrul proiectului Școala de Securitate NATO, ediția 2020, implementat cu suportul financiar al Diviziei de Diplomație Publică a NATO.
Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova, cu suportul Diviziei de Diplomație Publică a NATO, implementează proiectul Școala de Securitate NATO, ediția 2020. Obiectivul căruia este să dezvolte cultura de securitate a tinerilor, prin evidențierea rolului NATO în problemele de securitate naționale și internaționale. Iar pe parcursul a 3 luni de zile, beneficiarii vor fi implicați într-un șir de prelegeri, seminare, mese rotunde, lucrări de curs și concursuri tematice.