Who is the main consumer of conspiracy theories?

8 noiembrie 2017

Comments are off for this post.
Who is the main consumer of conspiracy theories?

Zilele NATO în Moldova 2017 reprezintă un proiect implementat de către CID NATO, acesta constă dintr-o serie de evenimente publice menite să promoveze relațiile dintre Moldova și NATO. Activitățile din cadrul proiectului permit implicarea directă a publicului din RM în subiectele ce vizează domeniul securității, apărării și parteneriatul
RM-NATO. Acest proiect are scopul de a implementa prevederile Planului Individual de Acțiune al Parteneriatului (IPAP) Republica Moldova-NATO.

În cadrul proiectului vor fi organizate o serie de activități de diplomație publică precum: Conferințe, expoziții de fotografii; concursuri foto/video/eseuri; mese rotunde cu reprezentanții societății civile, mass-media, administrație publică locală; emisiuni radio și TV; seminarii, etc. Principalele subiecte abordate de către vorbitori vor fi: Beneficiile parteneriatului Republica Moldova – NATO; Reforma securității și apărării în cadrul Inițiativei de consolidare a capacității de securitate (DCBI); Parteneriatele NATO; Misiunea și activitățile NATO în regiune, etc.

La data de 15 noiembrie CID NATO organizează lecția publică Who is the main consumer of conspiracy theories?, care va fi susținută de Mark Mazureanu, lector, Universitatea din Mannheim, Germania. Evenimentul va avea loc la ora 11:00, în cadrul Universității de Stat din Moldova, FRIȘPA.