Workshop: Dezinformarea și necesitatea de a consolida Comunicarea Strategică

17 noiembrie 2016

Comments are off for this post.
Workshop: Dezinformarea și necesitatea de a consolida Comunicarea Strategică

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Moldova implementează în perioada octombrie-decembrie 2016 proiectul „Consolidarea capacităţilor jurnaliştilor și formatorilor de opinie în reflectarea subiectelor de securitate şi apărare”. Acest proiect are ca obiectiv consolidarea capacităților mass-mediei autohtone, ofițerilor de presă și a formatorilor de opinie şi cuprinde mai multe activităţi, printre care, un curs de două zile de instruire cu scopul de a reflecta obiectiv și de a promova aspectele legate de securitate și apărare.

În cadrul proiectului la data de 23 noiembrie organizăm workshop-ul “Dezinformarea și necesitatea de a consolida Comunicarea Strategică”. Evenimnentul va fi susținut de Susanne Kiefer, comunicator din cadrul Grupului operativ StratCom de Est al Serviciului European de Acțiune Externă.
Workshop-ul va avea loc la data de 23 noiembrie, ora 11:00, în cadrul sediului CID NATO, str. Bănulescu Bodoni 2A, Chișinău. Evenimentul se va desășura în limba Engleză.

În cazul în care aveţi careva întrebări, sau sugestii ori propuneri în acest sens, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon +373 22 577 824.