Lecție publică pentru studenții masteranzi și doctoranzi ai Universității de Stat din Moldova.

14 octombrie 2014

Comments are off for this post.
Lecție publică pentru studenții masteranzi și doctoranzi ai Universității de Stat din Moldova.

Centrul de Informare și Documentare privind NATO a organizat pe 13 octombrie o lecție publică pentru studenții masteranzi și doctoranzi ai Universității de Stat din Moldova. Lecția a fost susținută de către James Mackey, șeful Departamentului de Integrare, Parteneriat și Cooperare Euro-atlantică și Krisztian Meszaros, ofițer în cadrul Departamentului de Integrare, Parteneriat și Cooperare Euro-atlantică, Divizia Afaceri Politice și Politici de Securitate.

Ofițerii de la cartierul general au abordat subiectul percepției despre NATO,  rolul acestei organizații în lume. După prelegere a urmat secțiunea de întrebări și răspunsuri la care au fost abordate numeroase chestiuni și probleme actuale, precum situația din Ucraina, Siria, Libia, ori Kosovo. Cu această ocazie, studenții USM au avut prilejul să schimbe opinii cu domnii Mackey și Meszaros vizavi de aceste probleme.

Lecția publică s-a desfășurat la în cadrul proiectului Securitatea pentru Tine(ri) implementat în prezent de către CID NATO.