Training „Rolul mass-media în promovarea subiectelor de securitate şi apărare”

17 septembrie 2015

Comments are off for this post.
Training „Rolul mass-media în promovarea subiectelor de securitate şi apărare”

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO  implementează în perioada martie-octombrie, 2015, proiectul „Consolidarea capacităţilor jurnaliştilor în reflectarea subiectelor de securitate şi cooperării practice dintre Republica Moldova şi NATO”.

O ultimă etapă a acestui proiect o constituie desfăşurarea unui training, la care vor fi abordate subiectele legate de rolul mass-media în promovarea subiectelor de securitate şi apărare.

Trainingul va avea loc la data de 21 septembrie, începînd cu orele 09:00, în cadrul Centrului NATO, str. Bănulescu Bodoni 2A.
Acesta sa fie ţinut de către un reprezentant de la Cartierul General NATO şi un expert în comunicare şi securitate.

Acest proiect are ca obiectiv sporirea gradului de înţelegere a mass-mediei autohtone în ce priveşte problemele legate de securitate şi apărare şi a cuprins mai multe activităţi, printre care, un curs de două zile de perfecţionare pentru jurnalişti în domeniul problematicii de securitate şi a cooperării bilitarale practice dintre R. Moldova şi NATO, în perioada 30-31 marite 2015 şi  urmate de o vizită de studiu la Batalionul 22 de menţinere a păcii în data de 3 aprilie.

Găsiţi ataşată la scrisoare agenda preliminară a cursului.

În cazul în care aveţi careva întrebări, sau sugestii ori propuneri în acest sens, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon +373 22 577 824.